Q-linea deltar i första offentliga upphandlingen i Belgien

Q-linea AB (publ) (OMX: QLINEA) meddelar idag att bolaget har deltagit i en offentlig upphandling i Belgien med ASTar® Instrument och förbrukningsvaror genom sin distributionspartner Biomedical Diagnostics.

Upphandlingen vid Cliniques Universitaires St. Luc är ett resultat av en studie där tre olika system för snabb resistensbestämning (snabb AST) jämfördes med hjälp av prover från 200 patienter. Studien gav bevis på robust prestanda och en betydligt kortare tid till optimal antibiotikabehandling för patienter med blodomloppsinfektioner.

"Vi är glada över att delta i denna upphandling vid Cliniques Universitaires St. Luc genom vår partner Biomedical Diagnostics. Det här är det första belgiska projektet vi har sett med fokus på snabb AST direkt från positiva blododlingar och den första möjligheten att etablera ASTar som ett referenssystem i regionen", säger Franco Pellegrini, försäljningschef för södra Europa på Q-linea. 

Datum 2024-07-02, kl 10:00
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.