ProstaLund tecknar försäljningsagentavtal för Frankrike

ProstaLund har tecknat ett försäljningsagentavtal för Frankrike med bolaget Surgynal SARL. Samtidigt godkänner ProstaLund utnämningen av Med'Arte S.A.S som underagent till Surgynal.

Förra året startade internationaliseringsprocessen till länder utanför Norden och ProstaLund har tecknat distributionsavtal för ett par länder inom Europa: Storbritannien, Spanien, Italien, Polen och Schweiz. Nu tas nästa steg i Frankrike. Både Surgynal och Med´Arte har ett stort kontaktnät inom fransk urologi och har redan under våren bistått med några av de inledande kontakterna på uppdrag av ProstaLund. Det nu tecknade försäljningsagentavtalet är ett naturligt steg i det fortsatta gemensamma arbetet med att introducera ProstaLunds portfölj i Frankrike.

Till att börja med kommer fokus att ligga på lokalbedövning inför prostatakirurgi med Schelin Catheter® och CoreFlow® Soft Stent som diagnostiskt verktyg. Schelin Catheter® är planerad att användas i Frankrike för första gången i mitten av september och första ordern kom idag från Universitetssjukhuset i Marseille.

"Efter den hjälp vi hittills fått från Surgynal och Med'Arte är jag övertygad om att det nu inledda samarbetet kommer att accelerera introduktionen i Frankrike.", säger VD Johan Wennerholm i en kommentar.

Datum 2023-08-31, kl 11:05
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!