ProstaLund har erhållit certifikat gällande MDR och ISO13485 från TÜV SÜD

Vi är glada över att kunna meddela att ProstaLund AB har erhållit certifiering enligt MDR (förordning EU 2017/745) samt ISO13485-certifikat (ISO13485:2016) från TÜV SÜD. Det nya EU-regelverket MDR, Medical Device Regulation, som började tillämpas 2021, är en omfattande förändring av regelverket för medicintekniska produkter. Kravet på MDR-certifiering garanterar att de medicintekniska produkter som används inom vård och omsorg är säkra.
 
”Jag är mycket stolt över det arbete alla i organisationen har gjort och certifieringen enligt MDR är en viktig del i vår fortsatta utveckling av bolaget, då den är ett bevis på att våra produkter är säkra och lever upp till de höga standarder som krävs för medicinsk utrustning”, säger Anders Kristensson, VD för ProstaLund.

Datum 2024-05-27, kl 08:30
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.