ProstaLund AB genomför sin första försäljning av Schelin Catheter® i Österrike

ProstaLund AB har genomfört sin första försäljning av 10 stycken Schelin Catheter® till en österrikisk klinik. Affärens värde är lågt men innebär starten av en etablering på en ny marknad.
 
Styrelseordförande Lars Johansson kommenterar:
 
”Nyetableringen av Prostalunds produkter i Österrike är ett styrkebesked för bolaget och vi hoppas på och ser fram emot samarbeten med nya och existerande kunder samt fortsatt expansion i både befintliga och nya territorier.”
 
För ytterligare frågor, vänligen kontakta:
Lars Johansson, styrelseordförande ProstaLund AB
Tel: 070-588 81 90
E-post: lars.johansson@prostalund.com
 
Om ProstaLund
ProstaLund AB är ett svenskt medicintekniskt bolag med huvudkontor i Lund som utvecklar och marknadsför innovativa produkter för behandling av godartad prostataförstoring. Bolaget har patenterat behandlingsmetoden CoreTherm, en individanpassad värmebehandling för BPH (godartad prostataförstoring). ProstaLund är noterat på Nasdaq First North Growth Market och har cirka 4 000 aktieägare. Se även - www.prostalund.se. Våra pressmeddelanden finns även att läsa och ladda ner här: www.prostalund.se/pressmeddelanden.
 
Certified Adviser:
Västra Hamnen Corporate Finance AB
Telefon: +46 40 200 250
E-mail: ca@vhcorp.se

Datum 2023-10-05, kl 16:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!