Mats Alyhr avgår som styrelseledamot

MAR

Mats Alyhr har i dag meddelat styrelsens ordförande i ProstaLund att han lämnar sitt uppdrag som styrelseledamot med omedelbar verkan. Mats Alyhr har varit styrelseledamot i ProstaLund sedan 2022. Styrelsen är efter detta fortsatt beslutsförig enligt bolagsordningen.

Kommentar från Mats Alyhr:

”Oenigheten mellan mig och avgående VD är ett faktum. Mitt förtroende för den avgående ledningsgruppen och deras kompetens kvarstår. Om min avgång kan hjälpa bolaget att utvecklas i rätt riktning tänker jag absolut inte stå i vägen. Det är viktigt för mig att nuvarande styrelse får alla förutsättningar att driva bolaget kommersiellt framåt. Jag kommer fortsatt att vara storägare och stötta bolaget och jag känner mig trygg med min investering. Jag har fullt förtroende för styrelsen och att de kommer driva bolaget i rätt riktning.”

Kommentar från Lars Johansson, styrelseordförande:

”Mats har varit en uppskattad ledamot i styrelsen. Vi har största respekt för hans beslut och vill passa på att tacka honom för hans stora engagemang.”

För ytterligare info:

Lars Johansson, ordförande i ProstaLund
070-588 81 90
Lars.johansson@prostalund.com

Datum 2023-09-13, kl 16:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!