Kommuniké från extra bolagsstämma i ProstaLund AB

MARKN.

Torsdagen den 12 oktober 2023 hölls extra bolagstämma i ProstaLund AB (”ProstaLund”) på Elite Hotel Ideon i Lund. Nedan följer en sammanfattning av de beslut som fattades.

Val av styrelseledamöter
Stämman beslutade att nyvälja Per Langö, Tomas Eriksson, Paul de Potocki och Tom Rönnlund till ordinarie styrelseledamöter samt att omvälja Marianne Östlund och Annette Colin till ordinarie styrelseledamöter för tiden intill nästa årsstämma.

Stämmobeslutet medförde även att den tidigare styrelseordföranden Lars Johansson och den tidigare ordinarie styrelseledamoten Sonny Schelin entledigades.
 
För ytterligare information, vänligen kontakta:
Micael Karlsson, verkställande direktör ProstaLund AB
E-post: bolagsstamma@prostalund.com

Certified Adviser:
Västra Hamnen Corporate Finance AB
Telefon: +46 40 200 250
E-mail: ca@vhcorp.se
 
Om ProstaLund
ProstaLund AB är ett svenskt medicintekniskt bolag med huvudkontor i Lund som utvecklar och marknadsför innovativa produkter för behandling av godartad prostataförstoring. Bolaget har patenterat behandlingsmetoden CoreTherm, en individanpassad värmebehandling för BPH (godartad prostataförstoring). ProstaLund är noterat på Nasdaq First North Growth Market och har cirka 4 000 aktieägare. Se även - www.prostalund.se. Våra pressmeddelanden finns även att läsa och ladda ner här: www.prostalund.se/pressmeddelanden.

Denna information är sådan information som ProstaLund AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt Nasdaq First Norths regelverk. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande.

Datum 2023-10-12, kl 14:50
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!