Inbjudan till presentation av ProstaLunds delårsrapport för tredje kvartalet 2023

ProstaLund AB (publ) (”ProstaLund” eller ”Bolaget”) har idag den 7 november 2023 offentliggjort sin delårsrapport för tredje kvartalet 2023. ProstaLund kommer hålla en webbsänd telekonferens fredagen den 10 november för att ge möjlighet att ställa frågor.

Fredagen den 10 november klockan 11:00, håller Bolaget en webbsänd telekonferens med VD Anders Kristensson. Efter konferensen ges publiken möjlighet att ställa frågor. Presentationen hålls på svenska och det går att följa konferensen via dator och mobila enheter.

Antalet platser är begränsat och Bolaget rekommenderar därför att man registrerar sig i god tid för att vara säkrad en plats. Registrering till webbkonferensen kan göras via nedan länk.

Länk till telekonferens: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_ibY2yFQCRvOm7hL4AdRkng

Telekonferensen kommer efter avslutad konferens att finnas tillgängligt på bolagets hemsida, prostalund.se, samt på Västra Hamnen Corporate Finance kanal på YouTube.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Per Langö, styrelseordförande ProstaLund AB
E-post: info@prostalund.com

Certified Adviser:
Västra Hamnen Corporate Finance AB
Telefon: +46 40 200 250
E-mail: ca@vhcorp.se

Om ProstaLund
ProstaLund AB är ett svenskt medicintekniskt bolag med huvudkontor i Lund som utvecklar och marknadsför innovativa produkter för behandling av godartad prostataförstoring. Bolaget har patenterat behandlingsmetoden CoreTherm, en individanpassad värmebehandling för BPH (godartad prostataförstoring). ProstaLund är noterat på Nasdaq First North Growth Market och har cirka 4 000 aktieägare. Se även - www.prostalund.se. Våra pressmeddelanden finns även att läsa och ladda ner här: www.prostalund.se/pressmeddelanden.

Datum 2023-11-07, kl 08:20
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!