Förundersökning mot tidigare styrelseordförande och mot större aktieägare i ProstaLund AB (publ) har lagts ner

Den 16 september 2023 offentliggjorde ProstaLund AB (publ) (”ProstaLund” eller ”Bolaget”) att en eller flera tidigare ledningspersoner polisanmält dåvarande styrelseordförande Lars Johansson och den större aktieägaren Mats Alyhr för olovlig avlyssning. Styrelsen för ProstaLund har avsett vara behjälpliga i den vidare utredningen men inga frågor har riktats till Bolaget.
 
ProstaLund har nu informerats om att förundersökningen har lagts ner. ProstaLunds styrelse välkomnar beskedet och är glada att kunna rikta allt sitt fokus på frågor kopplade till verksamheten och att inte behöva hantera motsättningar mellan tidigare styrelse och ledningsgrupp.
 
För mer information:
Anders Kristensson, VD
Tel. +46 (0) 769 42 12 16
E-post: anders.kristensson@prostalund.com
Hemsida: www.prostalund.se
 
Certified adviser åt ProstaLund är Västra Hamnen Corporate Finance AB.
 
OM PROSTALUND
ProstaLund AB (publ) är ett svenskt medicintekniskt bolag med huvudkontor i Lund som utvecklar och marknadsför innovativa produkter för behandling av godartad prostataförstoring. Bolaget har patenterat behandlingsmetoden CoreTherm® Concept, en individanpassad värmebehandling för BPH (godartad prostataförstoring). ProstaLund är noterat på Nasdaq First North Growth Market och har cirka 4 000 aktieägare. Se även - www.prostalund.se. Våra pressmeddelanden finns även att läsa och ladda ner här: www.prostalund.se/pressmeddelanden
 
 

Datum 2024-05-23, kl 08:30
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.