Byte av lokal på Elite Hotel Ideon för årsstämma den 12 oktober 2023

ProstaLund AB (”ProstaLund”) har kallat till extra bolagstämma torsdagen den 12 oktober 2023 kl. 13.00 på Elite Hotel Ideon, Scheelevägen 27, 223 63 i Lund. På grund av fler anmälningar än förväntat har ProstaLund beslutat att byta lokal på Elite Hotel Ideon för att tillgodose antalet anmälda deltagare. Lokalen har därför ändrats från Elite Hotel Ideons lokal ”Hekto” till Elite Hotel Ideons lokal ”Tera”. Tidpunkten för stämman är oförändrad.

En representant från Advokatfirman Delphi kommer att möta deltagarna i receptionen till Elite Hotel Ideon i Lund.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Lars Johansson, styrelseordförande ProstaLund AB
Tel: 070-588 81 90
E-post: lars.johansson@prostalund.com
 
Om ProstaLund
ProstaLund AB är ett svenskt medicintekniskt bolag med huvudkontor i Lund som utvecklar och marknadsför innovativa produkter för behandling av godartad prostataförstoring. Bolaget har patenterat behandlingsmetoden CoreTherm, en individanpassad värmebehandling för BPH (godartad prostataförstoring). ProstaLund är noterat på Nasdaq First North Growth Market och har cirka 4 000 aktieägare. Se även - www.prostalund.se. Våra pressmeddelanden finns även att läsa och ladda ner här: www.prostalund.se/pressmeddelanden.

Datum 2023-10-06, kl 09:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!