Profoto introducerar kompaktblixten Pro-D3. Utvecklad för stora e-com content studios hårda krav att skapa högkvalitativa bilder i stora volymer.

Profoto uppmärksammar den ökande omfattningen av innehållsskapande bland sina kunder, vilket ledde till utvecklingen av Pro-D3 för att möta de förändrade hållbarhetskraven för skapande av avancerat bildinnehåll i stora volymer.

Pro-D3 finns i två versioner, med 750Ws eller 1250Ws och är utformad för de absoluta högsta kraven, utrustad med högkvalitativa komponenter rakt igenom. Med ett imponerande justeringsområde för blixtstyrka på 11 bländarsteg och 0,1 bländarprecision garanterar Pro-D3 oöverträffad mångsidighet och tillgodoser behoven vid fotografering av bilder i stora volymer. 

Extremt hög kvalitet gör att bildskapande blir av hög kvalitet och kostnadseffektiv. Konstant färgtemperatur minskar behovet av efterbearbetning av bilden och extremt korta brinntider gör det möjligt att skapa knivskarpa actionbilder. 

Ett starkt och strömsnålt LED-inställningsljus hjälper produktfotografen skapandet av unikt väl ljussatta produktfotografier.
 
"Vi är glada över att kunna presentera Pro-D3, en blixt som inte bara uppfyller utan överträffar de tuffa kraven från våra kunder inom e-com content production", säger Göran Marén, produktchef på Profoto. "Pro-D3:s innovativa funktioner bidrar tillsammans till förbättrad energieffektivitet, minskade underhållskostnader och en förlängd livslängd för utrustningen, vilket gör den till det självklara valet för proffs som arbetar med att skapa avancerat bildinnehåll", avslutar Göran Marén. 

Datum 2024-05-07, kl 21:50
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!