Proact utses återigen till en av Sveriges 10 bästa bolag för unga

Redan i våras tilldelades Proact – som ett av 100 företag i Sverige – utmärkelsen Årets Karriärföretag 2023. Utmärkelsen tilldelas arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för unga talanger.

Omröstningen sker i Karriärsföretagens kvalificerade nätverk Young Professionals som består av över 1000 systemvetare. Resultatet blir en 10-i-topp-lista av organisationer som erbjuder Sveriges bästa karriärmöjligheter för unga.

– Det är glädjande att vi ännu ett år har uppmärksammats för vårt sätt att utveckla vår personal och ge goda karriärmöjligheter för unga. Vi har en lång historia av att investera i talanger och erbjuda en arbetsmiljö som främjar tillväxt och innovation. Vår framgång är ett resultat av våra engagerade medarbetare och deras passion för att skapa lösningar som gör skillnad. Vi värdesätter engagemang, kompetens och en stark sammanhållning, vilket skapar en arbetskultur där unga yrkesverksamma kan blomstra och utvecklas, säger Magnus Lönn, VD på Proact IT Sweden AB.

Datum 2023-09-07, kl 08:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!