Proact utser Magnus Lönn till vice VD

Magnus Lönn har arbetat på Proact sedan 2022 som Business Unit Director Nordics and Baltics. I sin utökade roll kommer Magnus att arbeta nära koncernchefen för att bidra till den fortsatta tillväxten och utvecklingen av bolaget. 

Magnus har en stark bakgrund inom IT och affärsutveckling och har haft olika ledande befattningar på Nasdaq och Time People Group, med en gedigen erfarenhet av att leverera framgångsrika projekt och affärsvärde till kunderna. Magnus har en civilingenjörsexamen i tillämpad fysik och elektroteknik från Linköpings universitet. 

– Jag är mycket glad och hedrad över att ta mig an denna utökade utmaning. Proact är ett fantastiskt företag med en bra kultur och ett talangfullt team. Jag ser fram emot att arbeta med vår VD, vår styrelse och våra kollegor för att ytterligare stärka vår position som en ledande moln- och datacenterpartner för våra kunder, säger Magnus Lönn. 

– Jag är glad över att Magnus har tagit sig an rollen som vice VD. Han är en viktig del i vår framgångsrika verksamhet, liksom i våra strategiska initiativ och framtida tillväxt. Magnus har en djup förståelse för vår verksamhet, våra marknader och våra kunders behov. Han är en skicklig ledare och en värdefull tillgång för Proact, säger Jonas Hasselberg, VD och koncernchef för Proact IT Group AB.

Datum 2023-10-02, kl 08:00
Källa Cision
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.