Linda Höljö lämnar rollen som CFO för Proact

– Linda har under sin tid som CFO för Proact bidragit till bolagets tillväxt och starka finansiella position samt har varit central i verksamhetens utveckling. Jag vill tacka Linda för ett utmärkt samarbete och önskar henne lycka till när hon nu väljer att lämna bolaget, säger Jonas Hasselberg, VD och koncernchef för Proact IT Group AB. 

– Det har varit en förmån att arbeta på detta fina bolag de senaste tre åren. Jag är stolt över vad vi åstadkommit tillsammans och de steg vi tagit i vår strategiska utveckling. Med de fantastiska medarbetare Proact har är jag övertygad om att Proact kommer att fortsätta utvecklas framgångsrikt, säger Linda Höljö.

Rekryteringen av en ersättare inleds omgående. Linda Höljö kommer att fortsätta i sin roll till dess att en efterträdare tillträtt, eller som längst till januari 2024.

Datum 2023-07-10, kl 08:45
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!