Precise Biometrics utser ny CFO

MAR

Precise Biometrics har rekryterat Maria Wester som ny Chief Financial Officer (CFO) och medlem i ledningsgruppen. Hon kommer till bolaget från att ha varit CFO på Lime Technologies, ett SaaS-bolag noterat på Nasdaq Main Market Midcap. Hon tillträder sin nya roll på Precise Biometrics senast den 20 augusti.

Maria har 20 års erfarenhet av ekonomi och ledarskap från internationella tillväxtföretag. Sedan 2022 har hon varit CFO och suttit i ledningsgruppen för Lime Technologies, som 2023 hade en omsättning på 577 miljoner kr och en EBITA-marginal på 26 %. Innan hon började på Lime Technologies har hon haft olika ekonomi- och chefsbefattningar på företag som Min Doktor, Intertrust Nordic och Nilfisk.

Joakim Nydemark, vd för Precise Biometrics, kommenterar:
"Jag är mycket glad över att ha rekryterat Maria till Precise Biometrics i denna spännande tid för bolaget. Maria tillför mycket relevant erfarenhet till vår ledningsgrupp. Jag är övertygad om att hon kommer att vara en stor tillgång när vi nu tar vår lönsamma tillväxtresa till nästa nivå.”

Maria Wester ersätter Precise Biometrics nuvarande CFO Annika Freij, som lämnar företaget i år som tidigare meddelats.

Datum 2024-06-03, kl 10:45
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!