Precise Biometrics bjuder in till videopresentation av rapporten för Q3 2023

Precise Biometrics släpper sin delårsrapport för Q3 2023 fredagen den 10 november kl. 08:00. Bolaget kommer samtidigt att publicera videointervjuer med VD Joakim Nydemark samt CFO Annika Freij där de kommenterar rapporten. Utöver intervjuerna, finns möjlighet att delta i en livesänd frågestund med Joakim Nydemark och Annika Freij på rapportdagen med start kl. 10:00.

Intervjuerna samt den livesända frågestunden är en del av det interaktiva videomaterial som skapats för att komplettera rapporten samt ge ytterligare fördjupning och bättre förståelse på aktiemarknaden för bolagets verksamhet.

Investerare, analytiker och media är välkomna att på rapportdagen se videointervjuerna med Joakim Nydemark och Annika Freij, samt delta i frågestunden, via den interaktiva videospelaren som nås här:
https://precisebiometrics.com/sv/investerare/ 

Ingen föranmälan krävs och frågor ställs live i chatten i den interaktiva videospelaren. Det finns även möjlighet att skicka in frågor i förhand till bolagets IR-brevlåda: 
investor@precisebiometrics.com.

Datum 2023-11-01, kl 11:45
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!