Precio Fishbone förvärvar minoritetsandelen i dotterbolag

MAR

Precio Fishbone etablerade 2017 ett kontor i Köpenhamn tillsammans med det danska bolaget EMO Invest ApS. Satsningen har varit mycket lyckosam och kontoret är centralt för framgångarna med mjukvaruprodukten Omnia som Precio Fishbone utvecklat. Bolaget i Köpenhamn har idag 15 anställda och är en integrerad del av våra team för försäljning. leverans och förvaltning av SaaS-produkten Omnia.

Mot bakgrund av den betydelse som kontoret i Köpenhamn har för Precio Fishbone har bolagets styrelse den 7 december 2023 beslutat att utnyttja möjligheten att förvärva EMO Invests minoritetspost på 15 % av aktier och kapital i Precio FIshbone Danmark ApS. Köpeskillingen uppgår till 1,75 MDKK och tillträdesdag är den 8 december 2023. En beräknad tilläggsköpeskilling på cirka 2,5 MDKK kan komma att betalas ut under en två-årsperiod från tillträdesdagen beroende på om ett antal villkor uppfylls.

Stockholm den 7 december 2023

Styrelsen

För ytterligare information kontakta Patrik Salén, styrelsens ordförande 070-438 88 58.

Denna information är sådan information som Precio Fishbone AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning, MAR. Informationen lämnades, genom bolagets försorg, för offentliggörande den 7 december 2023 klockan 20:30. Kontaktperson Christer Johansson 073 078 80 40.

Precio Fishbone är ett konsult- och mjukvaruutvecklingsföretag med verksamhet i Borlänge, Göteborg, Örebro, Eskilstuna, Malmö, Stockholm, Västerås, Köpenhamn och Ho Chi Minh City i Vietnam. Företaget har också representationskontor i Düsseldorf, London och Ottawa. Totalt är cirka 270 personer anställda i koncernen.

Carnegie Investment Bank AB är bolagets Certified Adviser enligt Nasdaq First North Premier Growth Market Stockholms regelverk. Carnegie Investment Bank AB är även likviditetsgarant för bolagets B-aktie. communications@carnegie.se

www.preciofishbone.se

Datum 2023-12-07, kl 20:30
Källa beQuoted
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!