Kommuniké från Promore Pharma AB:s extra bolagsstämma den 5 oktober 2023

MARKN.

Promore Pharma AB höll under torsdagen den 5 oktober 2023 en extra bolagsstämma varvid följande huvudsakliga beslut fattades.
 
För mer detaljerad information om innehållet i besluten hänvisas till kallelsen till bolagsstämman och det fullständiga förslaget som finns tillgängliga på bolagets hemsida, www.promorepharma.com.
 
Beslut om frivillig likvidation
Stämman beslutade, i enlighet med styrelsens förslag, att bolaget ska träda i frivillig likvidation enligt 25 kap 3 § aktiebolagslagen. Styrelsen har gjort bedömningen att det inte finns något alternativ till likvidation.

Till likvidator föreslås advokat Lars-Henrik Andersson, Cirio Advokatbyrå AB. Beslutet om likvidation föreslås gälla från och med tidpunkten då Bolagsverket har förordnat likvidator. Styrelsens preliminära bedömning är att den eventuella utskiftningen till aktieägarna i samband med likvidationen kommer att uppgå till cirka 0 – 10 miljoner kronor. Skifte, i den mån det blir aktuellt, beräknas ske i anslutning till att tiden för kallelse på okända borgenärer har gått ut eller senast i samband med framläggande av likvidatorns slutredovisning.
 

Datum 2023-10-05, kl 11:03
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!