Sami Sulieman lämnar Plexians styrelse

MAR

Sami Sulieman avgår som styrelseledamot i Plexian med omedelbar verkan på grund av personliga skäl. Plexians styrelse består därmed av ledamöter Per-Olov Carlsson och Johan Ahlkvist samt styrelseordförande Henric Blomsterberg. 

- Sami har under sin tid i styrelsen varit en viktig del för Plexians utveckling. Plexian går nu in i en fas där allt fokus behöver ligga på tillväxt och affärsutveckling, då vi befinner oss i slutförhandling med en kund som kan komma att förändra den nuvarande situationen såväl som framtiden för företaget, säger Johan Möllerström, VD Plexian. 

Sami Sulieman valdes in i Plexians styrelse i november 2022.  

För ytterligare information:

Johan Möllerström, VD Plexian
E: johan.mollerstrom@plexian.se
T: +46 (0) 768 86 81 78

Denna information är sådan som Plexian AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 21 januari 2024 kl. 18.00 CET.

Om Plexian:

Plexian grundades 2017 i Malmö och levererar innovativa datadrivna lojalitetslösningar med kunden i fokus. Genom den egenutvecklade plattformen EDGE skapas unika erbjudanden baserat på tidigare transaktioner och köpmönster. Två av funktionerna i EDGE är den digitala valutan PlexChain och verktyget EDGE Publish. Sedan 2021 är Plexian börsnoterat på Nasdaq First North. För mer information, se www.plexian.se. Bolagets Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB.

Datum 2024-01-21, kl 18:00
Källa beQuoted
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!