PLEXIAN AB:s KONKURSANSÖKAN BEVILJAD OCH KONKURSFÖRVALTARE UTSEDD

REG

Malmö 29 april 2024

Som tidigare kommunicerat har Plexians styrelse den 25 april beslutat att lämna in en ansökan till Malmö Tingsrätt om att försätta bolaget i konkurs.
Konkursansökan har nu blivit beviljad och Håkan Hallström, advokat på Advokatbyrån Gulliksson i Malmö, har blivit utsedd till konkursförvaltare.

För ytterligare information:

Henric Blomsterberg, Styrelseordförande Plexian
E: henric.blomsterberg@blomsterbergs.se
T: +46 (0) 708 94 92 20

Om Plexian:

Plexian grundades 2017 i Malmö och levererar innovativa datadrivna lojalitetslösningar med kunden i fokus. Genom den egenutvecklade plattformen EDGE skapas unika erbjudanden baserat på tidigare transaktioner och köpmönster. Två av funktionerna i EDGE är den digitala valutan PlexChain och verktyget EDGE Publish. Sedan 2021 är Plexian börsnoterat på Nasdaq First North. För mer information, se www.plexian.se. Bolagets Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB.

Datum 2024-04-29, kl 08:30
Källa beQuoted
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.