Valberedning utsedd i Pierce Group AB (publ)

MARKN.

I enlighet med årsstämmans beslut har styrelsens ordförande i uppdrag att bilda en valberedning med tre ledamöter genom att sammankalla representanter för de största aktieägarna i bolaget, baserat på de vid utgången av augusti månad 2023 kända aktieägandet och röstantalet.

Efter kontakter med bolagets aktieägare har följande ledamöter utsetts:

  • Jacob Wiström (ordförande), utsedd av Verdane Capital XI Investments AB
  • Shu Sheng, utsedd av Procuritas Capital Partners V LP
  • Staffan Östlin, utsedd av Adrigo Small & Midcap L/S

Därutöver ingår styrelsens ordförande som adjungerad ledamot av valberedningen.
De aktieägare som utsett ledamöter till valberedningen representerar tillsammans cirka 60,57 procent av röstetalet för samtliga aktier i bolaget i Pierce Group AB.
De frågor som ska behandlas av valberedningen, riktlinjerna för hur ledamöterna utses och mer information om årsstämman finns på bolagets webbplats; www.piercegroup.com
Aktieägare är välkomna att lämna förslag och synpunkter till valberedningen senast den 31 december 2023 via e-post till ir@piercegroup.com.
Valberedningens förslag kommer att presenteras i kallelsen till årsstämman 2024 samt på bolagets webbplats.

Datum 2023-10-09, kl 15:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!