Partytajm International

Utfall av tilläggsköpeskilling för förvärvet av dotterbolaget W&IT Solutions

REG

Stockholm - 2024-03-07

I samband med förvärvet av W & IT Solutions AB (“W&IT”) kommunicerade PixelFox AB  (“PixelFox”) att en tilläggsköpeskilling om maximalt 3 MSEK kan utgå till säljaren, utgörande i sin helhet av nyemitterade aktier i PixelFox.


Tilläggsköpeskillingen är baserad på omsättning och EBITDA-resultat. Kvalificeringstiden för den potentiella tilläggsköpeskillingen är uppdelad på två tidsperioder, 2023 och 2024. Det kan slås fast att W&IT fortsatt utvecklas positivt utifrån mät-parametrarna och att en tilläggsköpeskilling för den första mätperioden har uppnåtts. Tilläggsköpeskillingen för den första mätperioden uppgår till 1,5 MSEK och kommer att erläggas i sin helhet av nyemitterade aktier i PixelFox. Priset per aktie beräknas genom en 30 dagars VWAP mellan den 8 februari och den 20 mars 2024.

Det är för PixelFox ytterst glädjande att se att W & IT fortsätter att utvecklas i positiv riktning. Det pågår ett kontinuerligt arbete som syftar till att dels utveckla befintliga varumärken och produktutbud.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Robin Bäcklund
Verkställande Direktör
PixelFox AB (publ)
ir@partytajmint.com

PixelFox AB (publ)
PixelFox AB (publ) affärsidé är att driva, utveckla och förvärva tjänster och bolag inom e-handel, SaaS, retail och industri och Bolagets vision är att bli en ledande aktör inom sina respektive nischer.

Datum 2024-03-07, kl 18:30
Källa Cision
Bifogade filer
Nu noteras kryptobörsen Trijos moderbolag på NGM Nordic SME! Teckna aktier i GreenMercs IPO och läs mer här. Har du frågor, kika också gärna in på Trijos discordserver.