Ovzon samarbetar med den franska regeringen för att stärka säkerheten under sommarspelen 2024

I ett partnerskap kommer Ovzon att leverera sin integrerade SATCOM-as-a-Service till den franska regeringen och dess enhet för säkerställande av säkerheten under sommarspelen i Paris 2024. Lösningen inkluderar mobila satellitterminaler (On-The-Pause och On-The-Move), kapacitet på den högpresterande Ovzon 3-satelliten, teleporttjänster samt dedikerad service och support dygnet runt.

Groupe d'intervention de la Gendarmerie nationale (GIGN) kommer att vara i högsta beredskap på flera platser runt om i Frankrike för att säkerställa säkerheten för sommarspelen. Ovzons egenutvecklade nya satellit, Ovzon 3, kommer att vara en viktig möjliggörare för GIGN:s kritiska uppdrag och tillhandahålla pålitlig och resilient uppkoppling under eventet.

"Ovzons avancerade mobila satellitterminaler och högpresterande satellit kommer att stödja olika scenarier och användare runt Parisområdet. Ovzons teknologi och erfarenhet möter våra behov på ett mycket bra sätt och vi ser fram emot att implementera deras SATCOM-as-a-Service”, säger general Ghislain Réty, befälhavare på GIGN.

"Detta är ett perfekt tillfälle att demonstrera kapabiliteten på vår nya satellit, Ovzon 3, och hela vårt utbud av SATCOM-as-a-Service. Vi är fullt medvetna om betydelsen av detta uppdrag och Ovzons garanterade satellituppkoppling för både mobila och fasta applikationer är redo för uppgiften”, förklarar Orson Storar, VP of Sales Europe på Ovzon.

Per Norén, VD för Ovzon, avslutar: ”Det är ett stort privilegium att samarbeta med denna välrenommerade franska statliga myndighet. Vi är 100 procent dedikerade till att stödja deras verksamhetskritiska krav för oavbruten resilient uppkoppling i Paris i sommar.”

Datum 2024-06-25, kl 10:00
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.