Ovzon lanserar två nya Ovzon 3-baserade SATCOM-as-a-Service-tjänster

Ovzon lanserar två nya SATCOM-as-a-Service-tjänster, skräddarsydda för att möta kunders behov av prestanda, mobilitet och resiliens. De nya integrerade tjänsterna, Ovzon Pegasus och Ovzon Orion, bygger på de unika egenskaperna och teknologin hos Ovzons egenutvecklade satellit Ovzon 3 och Ovzon On-Board-Processor.

Ovzons nya tjänsteerbjudanden är unika i sin förmåga att möta de allra högsta kraven på satellitkommunikation från sina kunder.

Ovzon Pegasus, som möjliggörs av Ovzon 3, är en tjänst baserad på styrbara antenner speciellt utvecklad för att passa kunder med de mest kritiska uppdragen. Tjänsten ger oöverträffad prestanda till/från de minsta mobila satellitterminalerna, vilket resulterar i upp till dubbelt så hög datahastighet i förhållande till vikt jämfört med de satellitterminaler som finns tillgängliga på marknaden idag.

Ovzon Orion används exklusivt med den mobila satellitterminalen Ovzon T7 och möjliggörs av satelliten Ovzon 3 och den egenutvecklade mjukvarudefinierade dataprocessorn (Ovzon On-Board-Processor). Den integrerade tjänsten aktiverar de mest avancerade funktionerna specifikt för uppdragskritiska applikationer hos kunder som verkar i utsatta miljöer. Den erbjuder unik resiliens som möjliggör autonom drift i utmanande förhållanden, vilket ger möjlighet att fortsätta tjänsten genom en direktlänk mellan Ovzon 3 och en mobil satellitterminal även om markkontrollstationen sätts ur spel.

“Nu när Ovzon 3 närmar sig driftsättning är jag stolt att kunna lansera dessa nya industriledande tjänster som möjliggörs av Ovzon 3, Ovzon On-Board-Processor och Ovzon T7. Ovzons innovativa och unika teknologier kan erbjuda våra kunder något som inte finns tillgängligt på marknaden idag och samtidigt möta den ökande efterfrågan på uppdragskritisk satellitkommunikation”, säger Per Norén, VD på Ovzon.

Datum 2024-05-07, kl 08:00
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.