Ovzon erhåller order på 9,7 MUSD som utökar SATCOM-as-a-Service i Europa

MAR

Ovzon har erhållit en 12 månaders order som innebär en signifikant expansion av bolagets integrerade erbjudande SATCOM-as-a-Service i Europa. Denna order inkluderar ett kraftfullt Ovzon spot beam-drivet nätverk och ett antal av Ovzons mobila "On-The-Move" satellitterminaler. Det totala ordervärdet uppgår till 9,7 MUSD (cirka 99 MSEK). Beräknad leveransstart sker under andra kvartalet 2024.

Ovzons SATCOM-as-a-Service-erbjudande inkluderar ett högpresterande och resilient satellitnätverk och både "On-The-Pause" och "On-The-Move" mobila satellitterminaler, men även gatewaytjänster och dedikerad kundsupport.
 
"Det är glädjande att se spridningen av Ovzons tjänster i Europa. Kombinationen av hög prestanda, mobilitet och resiliens gör Ovzon SATCOM-as-a-Service till den idealiska lösningen för att stödja viktiga humanitära uppdrag och uppdrag inom nationell och offentlig säkerhet. Våra lösningar kommer att stärkas ytterligare när den unika Ovzon 3-satelliten tas i drift mitten av 2024”, säger Per Norén VD för Ovzon.

Datum 2024-03-11, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!