Utrullning av den helt unika digitala projektleveransen inom solenergi är påbörjad

OurLivings plattform är central i bolagets erbjudande och via den har bolaget levererat digitala lösningar till bostadsutvecklare och bostadsrättsföreningar under ett antal år. Erbjudandet breddas nu med en rad funktioner som digitaliserar processhanteringen för solenergilösningar. Projektpärmen kommer att underlätta hanteringen för kunder då all nödvändig information kring anläggningen kommer sparas och lagras digitalt. Under hösten räknar bolaget med att släppa fler funktioner som kommer att integreras i plattformen.

 

HENRIK JARL, VD OURLIVING KOMMENTERAR:

-"Digitalisering av hanteringen av solenergi är en naturlig del av vår strategi att förenkla för bygg- och fastighetsbranschen. Med lanseringen av projektpärmen hjälper vi våra kunder med att undvika fysiska dokument i produktionskedjan och i stället samla allt digitalt på ett och samma ställe. Genom integrationen kan bolaget arbeta mer effektivt men framför allt mer klimatsmart. Det finns ett tydligt gap på marknaden som vi fyller och vi nöjer oss inte här utan kommer att rulla ut fler underlättande funktioner framöver. “

 

 

För ytterligare information:

Henrik Jarl

VD, OurLiving AB  

Telefon: 076 762 13 46  

E-post: henrik.jarl@ourliving.se

 

 

 

 

 

 

Om OurLiving

Om OurLiving OurLiving är ett teknikbolag inom digitalisering av fastigheter och boende. Grunden i bolagets erbjudande är en digital plattform och app som används inom bygg- och fastighetsindustrin. Plattformen och appen täcker olika tillämpningar som t.ex energivisualisering, kommunikationsmodul, inredningsval, bopärm, ärendehantering och bokningsverktyg.

Datum 2023-10-12, kl 07:43
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!