Solenergianläggning uppförd på bostadsrättsförening i Skåne

Brf Odlingen 1 omfattar nyproduktion av 5 bostäder som parhus i villabebyggelse vid Viks fiskeläge på Österlen i Skåne. Entreprenaden omfattar projektering, leverans, installation, driftsättning och avprovning av en komplett och driftfärdig solcellsanläggning fördelat på bostadsrättsföreningens hus. Inflyttning sker den 12 september 2023.

 

MIKAEL KARLSSON, VD SOLARFUTURE I SVERIGE AB KOMMENTERAR:

"Vi är stolta över att vara en del av våra kunders resa mot en hållbar samhällsutveckling och ökad användning av förnyelsebar energi. Det känns bra att bidra med solenergilösningar till bostadsrättsföreningar, då alla som bor i föreningen gynnas av lägre driftskostnader och en mer hållbar energiförsörjning."

 

För ytterligare information:

Henrik Jarl

VD, OurLiving AB     

Telefon: 076 762 13 46     

E-post: henrik.jarl@ourliving.se

 

Om OurLiving

Om OurLiving OurLiving är ett teknikbolag inom digitalisering av fastigheter och boende. Grunden i bolagets erbjudande är en digital plattform och app som används inom bygg- och fastighetsindustrin. Plattformen och appen täcker olika tillämpningar som t.ex energivisualisering, kommunikationsmodul, inredningsval, bopärm, ärendehantering och bokningsverktyg.

 

Datum 2023-09-08, kl 12:05
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!