Nytt projekt med 3hus

Projektet omfattar 72 nyproducerade bostadsrätter. Byggnaden om ca 8.000 kvm i 16 våningsplan, inrymmer bostadsrätter och en publik lokal för att nå en bred målgrupp. 3hus kommer att använda sig av digitala bopärmar och Brf Spira kommer sedan att fortsätta använda plattformen för bland annat information- och nyhetsutskick, bokning, ärendehantering m.m. Inflyttning sker den 30 augusti 2023.

 

 

JOAKIM LINDAHL, FASTIGHETSCHEF  3HUS KOMMENTERAR:

”OurLiving underlättar vår hantering och skapar mervärde för våra slutkunder, en perfekt kombo.”

 

HENRIK JARL, VD OURLIVING KOMMENTERAR:

-" 3hus har varit kund hos oss på OurLiving sedan 2021 och använder vår plattform för att smidigt hantera inredningsval, digitala bopärmar och kommunikation till sina slutkunder. Kvalité i leveranserna är av högsta prioritet för oss och vi hoppas att göra fler gemensamma projekt i närtid."

 

 

 

För ytterligare information:

Henrik Jarl

VD, OurLiving AB  

Telefon: 076 762 13 46  

E-post: henrik.jarl@ourliving.se

 

 

 

Om OurLiving

OurLiving är ett teknikbolag inom digitalisering av fastigheter och boende. Grunden i bolagets erbjudande är en digital plattform och app som används inom bygg- och fastighetsindustrin. Plattformen och appen täcker olika tillämpningar som t.ex energivisualisering, kommunikationsmodul, inredningsval, bopärm, ärendehantering och bokningsverktyg.

 

 

Om 3hus

3Hus är ett driftigt och personligt fastighetsbolag som värderar sina kundrelationer högt. 3hus ingår med fördel i familjeägda BrA Invest-koncernen och är en komplett fastighetsutvecklare, som genom ett nära samarbete med systerbolagen BAB bygg och BAB anläggning har en bred erfarenhet och kompetens genom hela byggprocessen. 3Hus har rötterna i nordvästra Skåne med huvudkontor i Åstorp och är verksamma i södra Sverige.

Datum 2023-08-17, kl 11:10
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!