Ny order på solenergianläggning, totalt ordervärde ca 900 tkr

Solenergiprojektet kommer att utföras av OurLivings dotterbolag Solarfuture i Sverige AB under sommaren 2023. Entreprenaden omfattar projektering, leverans, installation, driftsättning och avprovning av en komplett och driftfärdig solcellsanläggning på ett lager- och kontorsbyggnad i Fosie.

 

MICHAEL KATINA, VD EBER FASTIGHETER AB KOMMENTERAR:

"Vi är glada över att kunna installera den första solenergianläggningen på våra fastigheter, och efter en noggrann marknadsanalys kom vi fram till att Solarfuture i Sverige AB skulle vara den bästa partnern för oss. Nu ser vi fram emot att projektet ska påbörjas!" 

 

 

MIKAEL KARLSSON, VD SOLARFUTURE I SVERIGE AB KOMMENTERAR:

-"Anläggningen kommer producera cirka 88 000 kWh per år och kommer att anpassas med stor flexibilitet efter önskad design, energiproduktion och de byggnadstekniska förutsättningarna. Kontor eller industrier som har sin verksamhet i gång under dagtid skapar de perfekta förhållandena för att kunna både spara in på sina kostnader och vara med och bidra till en hållbar framtid och nå en bit på vägen för det Globala Målet: Hållbar energi för alla."

 

 

För ytterligare information:

Henrik Jarl

VD, OurLiving AB  

Telefon: 076 762 13 46  

E-post: henrik.jarl@ourliving.se

 

 

Om OurLiving

OurLiving är ett teknikbolag inom digitalisering av fastigheter och boende. Grunden i bolagets erbjudande är en digital plattform och app som används inom bygg- och fastighetsindustrin. Plattformen och appen täcker olika tillämpningar som t.ex. energivisualisering, kommunikationsmodul, inredningsval, bopärm, ärendehantering och bokningsverktyg.

 

 

Datum 2023-06-15, kl 09:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!