Lyckos expanderar användningen av OurLivings plattform - nu även hyresrätter

Lyckos hyresrätter i Lingenäs, Kristianstad omfattar 1-4 rok i fyra tvåvåningshus, ritade av Wingårdhs Arkitekter. De digitala bopärmarna ger Lyckos god översikt till inventarier, färgval och material i bostäderna och kan enkelt uppdateras och överlämnas till fastighetsskötare samt nya hyresgäster vid inflyttning. Inflyttning påbörjas den 1 december.

 

 

HENRIK JARL, VD OURLIVING KOMMENTERAR:

-"Vi fortsätter vårt nära samarbete med Lyckos som under lång tid inneburit flera leveranser till olika bostadsprojekt. Kvalité i leveranserna är av högsta prioritet för oss och det känns väldigt roligt att Lyckos även ser nyttan för att använda digitala bopärmar för sina hyresrätter."

 

 

 

 

För ytterligare information:

Henrik Jarl

VD, OurLiving AB  

Telefon: 076 762 13 46  

E-post: henrik.jarl@ourliving.se

 

 

 

 

Om OurLiving

OurLiving är ett teknikbolag inom digitalisering av fastigheter och boende. Grunden i bolagets erbjudande är en digital plattform och app som används inom bygg- och fastighetsindustrin. Plattformen och appen täcker olika tillämpningar som t.ex energivisualisering, kommunikationsmodul, inredningsval, bopärm, ärendehantering och bokningsverktyg.

 

 

Om Lyckos

Lyckos utvecklar väldesignade bostäder för människor med vanliga inkomster. Projektportföljen omfattar drygt 1 500 nya bostads- och hyresrätter i Halmstad, Höganäs, Kristianstad, Kävlinge, Landskrona, Lund, Simrishamn, Uppsala, Ystad, Älmhult och Österåker. Lyckos grundades 2017 och har huvudkontor i Helsingborg.

Datum 2023-11-15, kl 12:48
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!