Oscar Properties tillsätter verkställande direktör

MAR

Styrelsen i Oscar Properties Holding AB (publ) (”Oscar Properties” eller ”Bolaget”) har idag beslutat att utse Richard Bagge till verkställande direktör för Bolaget.

Den nya styrelsen som utsågs på bolagsstämman tidigare idag har i det efterföljande konstituerande styrelsemötet beslutat att utse Richard Bagge till ny verkställande direktör för Oscar Properties.

”Det känns verkligen glädjande att meddela att Oscar Properties nu har en ny VD på plats. Bolaget befinner sig i en utmanande situation men Richard Bagge har en god erfarenhet och stor kunskap inom de områden som behövs för att övervinna utmaningarna.” säger Oscar Engelbert.

”Vi har goda förhoppningar om att få igenom en frivillig rekonstruktion. Arbetet ska bli utmanande och spännande ” säger Richard Bagge.

Datum 2024-06-17, kl 12:15
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.