Oscar Properties möjliggör återkallelse av anmälan om inlösen av preferensaktier av serie B

MARKN.

Styrelsen i Oscar Properties Holding AB (publ) (”Bolaget”) har beslutat att tillåta innehavare av preferensaktier av serie B, vilka anmälts för inlösen på begäran av aktieägaren men som inte har lösts in av Bolaget i enlighet med bolagsordningen, att återkalla sin anmälan om inlösen. Återkallelse av anmälan om inlösen innebär att apportreserveringen för sådana preferensaktier släpps.

Ytterligare information och fullständiga villkor för återkallelseförfarandet finns i den blankett för återkallelse som kommer att distribueras till berörda direktregistrerade aktieägare i Bolaget samt via respektive förvaltare till berörda aktieägare vars preferensaktier av serie B är förvaltarregistrerade. Blanketten distribueras endast till innehavare av apportreserverade preferensaktier av serie B.

I händelse av frågor avseende återkallelseförfarandet, vänligen kontakta DNB på telefonnummer 08 473 45 50 eller e-post emissioner@dnb.se. Blankett för återkallelse kan även erhållas från DNB via nämnda kontaktuppgifter.

Datum 2023-11-27, kl 08:55
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!