Oscar Properties inleder arbetet med en samlad plan för avveckling av koncernens skulder och säkring av dess tillgångar

Oscar Properties har uppdragit till advokaten Lars Söderqvist och Wesslau Söderqvist Advokatbyrå att i samråd med koncernens borgenärer ta fram en samlad plan för hela koncernen som beskriver hur koncernens samtliga skulder ska betalas och hur det långsiktiga värdet på fastigheterna ska säkerställas.

- Lars Söderqvist har, tillsammans med sina kollegor, både den erfarenhet och kunskap som krävs för att hålla ihop den här processen över tid. Nu väntar ett omfattande arbete samt dialog med borgenärer och andra. De kommande veckorna kommer vara intensiva, säger Peter Norman, styrelseordförande Oscar Properties.

Lars Söderqvist är specialiserad på finansiella frågor och har varit konkursförvaltare och rekonstruktör i några av Sveriges största konkurser och företagsrekonstruktioner.

Datum 2024-01-31, kl 17:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!