Valberedning utsedd inför Ortomas årsstämma 2024

MARKN.

Ortoma AB (”Ortoma” eller ”Bolaget”) meddelar att valberedningens ledamöter inför Ortomas årsstämma 2024 har utsetts. I enlighet med instruktionen för valberedningen som beslutades av årsstämman 2023 ska Ortomas valberedning bestå av tre ledamöter. Ledamöterna ska utgöras av en representant för var och en av de tre röstmässigt största aktieägarna som önskar delta i valberedningen.

Valberedningen har följande sammansättning:

  • Roy Forslund, utsedd av Infotech i Väst AB.
  • Matts Andersson, utsedd av honom själv.
  • Jerker Jonason, utsedd av honom själv.


Valberedningens ordförande är Roy Forslund, utsedd av valberedningen. Styrelsens ordförande Yvonne Mårtensson är adjungerad vid behov till valberedningen.

Valberedningens huvuduppgift är att ta fram förslag till styrelseledamöter samt styrelsearvoden. Vidare ska valberedningen lämna förslag till revisor och revisorsarvode, ordförande vid stämman och, i den mån det anses nödvändigt, ändringar i instruktionen för valberedningen. Fullständig instruktion för valberedningen finns i protokollet från årsstämman 2023 vilket finns tillgängligt på Ortomas hemsida, https://ortoma.com/investor-relations/bolagsstammor/.

Aktieägare som vill lägga fram förslag till valberedningen kan göra detta via e-post till info@ortoma.com senast den 31 mars 2024.

Årsstämman 2024 kommer att äga rum onsdagen den 29 maj 2024.
 
Ortoma – Improved Performance

Datum 2023-11-17, kl 09:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!