Se intervjuer med Ortomas VD hos Nyhetsbyrån Direkt och Redeye samt presentation på Stora Aktiedagen

Nyhetsbyrån direkt och Redeye har intervjuat Ortomas VD Linus Byström som har gett en lägesuppdatering om bolagets senaste framgångar. Intervjuerna finns på Ortomas hemsida, https://ortoma.com/investor-relations/. Bolaget kommer även att delta på Stora Aktiedagen i Stockholm den 27 november.

Ortomas VD Linus Byström har i intervjuer med Nyhetsbyrån Direkt och Redeye har gett en lägesuppdatering och kommenterat senaste nyheterna från Ortoma. Intervjuerna finns att se på Ortomas hemsida https://ortoma.com/investor-relations/presentationer/.

Presentationen på Aktiespararnas event Stora Aktiedagen kommer att äga rum den 27 november kl. 10:30 på Birger Jarl konferens i Stockholm. Presentationen kommer att spelas in och finnas tillgänglig i efterhand på Ortomas hemsida. För mer information om eventet besök: https://www.aktiespararna.se/aktiviteter/stora-aktiedagarna-i-stockholm-39443

Ortoma – Improved Performance

Datum 2023-11-24, kl 09:40
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!