Online Brands Nordic AB (Publ.) rekryterar Thomas Häggkvist som ny CFO

Online Brands Nordic AB (publ), org.nr 556211-8637, förstärker sin organisation med rekryteringen av Thomas Häggkvist som ny CFO. Thomas har bred erfarenhet av att arbeta som CFO i små- och medelstora noterade företag i Norden inom en rad olika branscher.

”-Jag är glad över att få möjlighet att arbeta med Online Brands Nordic AB, jag tror att jag har mycket att bidra med i koncernens fortsatta utvecklings- och effektiviseringsarbete inom det finansiella och tillväxtorienterade området. Koncernen omfattar en rad olika verksamheter med omfattande potential under ledning av ett transaktionsinriktat och erfaret management med bevisat track-record från tidigare framgångsrika entreprenörsresor och skapande av tillväxtbolag. Jag ser fram emot att vara en del av detta team för att bidra i koncernens fortsatta utveckling och värdeskapande”, kommenterar Thomas Häggkvist.

”-Det är mycket glädjande att få välkomna Thomas till Online Brands. Med Thomas får vi en CFO med stor erfarenhet av att ha jobbat i förvärvsintensiva bolag med fokus på effektivitet och tillväxt, i såväl noterad som onoterad miljö. Han kommer att vara en mycket viktig del i det fortsatta arbetet mot att skapa en stark värdeutveckling för Online Brands och våra bolag”, säger Magnus Skoglund, VD på Online Brands.

Thomas påbörjade sitt arbete i augusti 2023 och efterträdde Martin Carlsson i ledningsgruppen. Thomas Häggkvist, född 1974, har en masterexamen i ekonomi från Stockholms Universitet.

För mer information, vänligen kontakta: Magnus Skoglund, VD, Online Brands Nordic AB, +46 (0) 70 28 23 758

Datum 2023-11-10, kl 11:43
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.