Online Brands Nordic AB (Publ.) rekryterar Thomas Häggkvist som ny CFO

Online Brands Nordic AB (publ), org.nr 556211-8637, förstärker sin organisation med rekryteringen av Thomas Häggkvist som ny CFO. Thomas har bred erfarenhet av att arbeta som CFO i små- och medelstora noterade företag i Norden inom en rad olika branscher.

”-Jag är glad över att få möjlighet att arbeta med Online Brands Nordic AB, jag tror att jag har mycket att bidra med i koncernens fortsatta utvecklings- och effektiviseringsarbete inom det finansiella och tillväxtorienterade området. Koncernen omfattar en rad olika verksamheter med omfattande potential under ledning av ett transaktionsinriktat och erfaret management med bevisat track-record från tidigare framgångsrika entreprenörsresor och skapande av tillväxtbolag. Jag ser fram emot att vara en del av detta team för att bidra i koncernens fortsatta utveckling och värdeskapande”, kommenterar Thomas Häggkvist.

”-Det är mycket glädjande att få välkomna Thomas till Online Brands. Med Thomas får vi en CFO med stor erfarenhet av att ha jobbat i förvärvsintensiva bolag med fokus på effektivitet och tillväxt, i såväl noterad som onoterad miljö. Han kommer att vara en mycket viktig del i det fortsatta arbetet mot att skapa en stark värdeutveckling för Online Brands och våra bolag”, säger Magnus Skoglund, VD på Online Brands.

Thomas påbörjade sitt arbete i augusti 2023 och efterträdde Martin Carlsson i ledningsgruppen. Thomas Häggkvist, född 1974, har en masterexamen i ekonomi från Stockholms Universitet.

För mer information, vänligen kontakta: Magnus Skoglund, VD, Online Brands Nordic AB, +46 (0) 70 28 23 758

Datum 2023-11-10, kl 11:43
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!