Martin Carlsson lämnar sin tjänst som CFO i Online Brands Nordic AB (publ)

MARKN.

Martin Carlsson lämnar sin tjänst som Online Brands Nordic ABs (publ) CFO på egen begäran för att anta ett nytt uppdrag utanför koncernen. Arbetet med att rekrytera en ny CFO inleds omgående och Martin Carlsson kommer att kvarstå i sin roll till dess att en efterträdare utsetts.

”Martin Carlsson har varit CFO för Online Brands Nordic AB (publ) sedan 2022 där viktiga steg har tagits i att utveckla bolagsgruppen. Jag vill rikta ett stort tack till Martin för hans viktiga insatser under denna period och önskar honom lycka till när han nu väljer att anta en ny utmaning utanför Online Brands Nordic” säger Magnus Skoglund, VD Online Brands Nordic AB (publ)

”Jag vill tacka Magnus Skoglund, Gustaf Löwbäck, styrelsen och dotterbolagen för ett bra samarbete under min tid som CFO. Jag är övertygad om att det arbete som gjorts under senaste året har positionerat bolagsgruppen väl inför framtiden.” säger Martin Carlsson

Rekryteringsprocessen för att utse en ny CFO inleds omgående. Till dess att en efterträdare utses kvarstår Martin Carlsson i sin roll.

Datum 2023-08-25, kl 10:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!