Oncopeptides utser Henrik Bergentoft till finanschef

MAR

Stockholm – den 9 augusti, 2023 – Oncopeptides AB (publ) (Nasdaq Stockholm: ONCO), ett biotechbolag inriktat på svårbehandlade cancersjukdomar, meddelar idag att bolaget utsett Henrik Bergentoft som finanschef, Chief Financial Officer (CFO). Henrik kommer närmast från rollen som CFO på RaySearch Laboratories och tar med sig över 20 års erfarenhet från ledande finansroller på både medicinska och icke-medicinska, börsnoterade bolag. Han tillträder sin tjänst under det fjärde kvartalet, och ersätter Holger Lembrér.

”Jag är väldigt glad att en av mina första åtgärder som vd är att be Henrik Bergentoft börja på Oncopeptides, och jag ser fram emot att han ansluter till bolaget som finanschef senare i år”, säger Sofia Heigis, vd på Oncopeptides. ”Med hans starka och mångfacetterade bakgrund är jag övertygad om att han kommer att bli ett positivt tillskott till företagets ledning och jag ser fram emot att arbeta tillsammans med Henrik för att skapa tillväxt för Oncopeptides”.

Datum 2023-08-09, kl 08:40
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!