Nowos dotterbolag Nowo pension AB ansluter till branschorganisationen Hjerta

REG
  • Att vi nu när vi fått tillstånd att bedriva försäkringsdistribution ansluter oss till Hjerta är en naturlig del i vår expansionsfas. Att kunna dra nytta av fördelarna som kommer med att vara medlem i en större organisation är viktigt för oss och jag förväntar mig goda synergier med en större organisation, säger Tommy Wahlund VD på Nowo pension AB
     
  • Hjerta är glada att välkomna Nowo Pension till Hjerta. Nowo har sedan tidigare ett intressant upplägg för långsiktigt sparande genom sin App. När man nu beslutat sig att utöka sitt kunderbjudande med försäkringsförmedling känns det fantastiskt roligt att man väljer och göra det inom ramen för Hjerta. På Hjerta ser vi positivt på nya innovativa tjänster och erbjudanden som hjälper kunderna att skapa en bra pension. Vi ser mycket fram emot långsiktigt och framgångsrikt samarbetet med Nowo, säger Anthon Wallin, affärsansvarig Liv och Spar Hjerta
     

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Tommy Wahlund, VD Nowo Pension AB, 0702-03 16 66

Anthon Wallin, affärsansvarig Liv och Spar Hjerta, 0721-42 22 35, anthon.wallin@hjerta.se


 

Om Nowonomics AB (publ)

Nowonomics AB grundades 2015 och är ett framstående företag inom privat pensionssparande med över 150 000 medlemmar. Koncernen består av Nowonomics AB, Nowo Pension AB med tillstånd att bedriva försäkringsdistribution samt QQM Fund Management AB. Nowonomics AB blev utvalda som årets IPO 2021 och fokuserar på att erbjuda produkter för att säkra våra medlemmars framtida ekonomi. Vi strävar efter att göra pensionssparande enkelt och tillgängligt för alla. Ta kontroll över din framtid med Nowonomics AB.

Bolagets Mentor är Aktieinvest FK AB som nås på rutger.ahlerup@aktieinvest.se eller tel: +46 739 496 250

Om Hjerta (Nordic Broker Association)

Hjerta är en av Sveriges ledande rådgivningsorganisationer inom försäkring och sparande. Vi möter behoven hos företag och individer med vårt breda erbjudande, vår starka lokala närvaro och den stora organisationens möjligheter och fördelar. Vi levererar värde för våra kunder genom engagemang, trygghet och innovation. Hjerta finns på cirka 40 orter runt om i Sverige samt genom digitala plattformar. Vi fortsätter att växa och skapa framtidens bästa rådgivarorganisation nära våra kunder.

Datum 2023-06-29, kl 11:56
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!