Kommuniké från extra bolagsstämma i NOTE AB (publ) den 29 januari 2024

MARKN.

Vid extra bolagsstämma i NOTE AB (publ) den 29 januari 2024 fattade stämman bland annat följande beslut. För mer detaljerad information om innehållet i besluten hänvisas till kallelsen till stämman samt till valberedningens förslag till beslut, som tidigare har publicerats och finns tillgängligt på bolagets webbplats, www.note-ems.com.

  • Att styrelsen ska bestå av fem (5) ordinarie ledamöter utan suppleanter för tiden intill slutet av nästa årsstämma i enlighet med valberedningens förslag. Arbetstagarrepresentanter har ej inkluderats i detta antal.
  • Att nyvald styrelseledamot ska erhålla samma arvode som övriga styrelseledamöter i Bolaget, dvs. 160 000 kronor. Arvodet ska justeras pro rata baserat på tiden från valet fram till årsstämman 2024 i enlighet med valberedningens förslag.
  • Att i enlighet med valberedningens förslag välja Egil Dahl som ny styrelseledamot för tiden intill slutet av nästa årsstämma.
Datum 2024-01-29, kl 14:15
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!