NOSIUMs VD svarar på frågor från aktieägare

NOSIUM (”Bolaget”) har tidigare aviserat att flera åtgärder implementeras för att öka transparensen och kommunikationen till Bolagets aktieägare. NOSIUMs aktieägare har själva startat en Discordkanal öppen för allmänheten där de diskuterar Bolaget. NOSIUMs VD, Daniel Ehdin, har idag besvarat de frågor som ställts under juli och augusti 2023 och videon har publicerats på Youtube och finns tillgänglig via Discord och Bolagets hemsida nosium.com.

  • ”Jag vill återigen tacka för ditt engagemang som aktieägare. Genom att du ställer frågor till mig ger du inte bara dig själv bättre underlag för att utvärdera din investering i NOSIUM, utan hjälper även andra aktieägare att få en bättre bild av vårt arbete och våra framsteg. Jag ser fram emot fortsatta frågor från dig som delägare samt ytterligare förslag på fler åtgärder vi kan vidta för att öka inblicken i vår verksamhet”, säger Daniel Ehdin, VD på NOSIUM AB.

Välkommen att fortsatt ställa frågor via denna invitationslänk till Discord: https://discord.gg/V5hEUdtkeU

Endast generella frågor kring Bolagets verksamhet, nyhetsflöde och portföljbolag kommer att besvaras. All fortsatt kommunikation från Bolaget kommer precis som tidigare att ske genom pressmeddelanden. Observera att Discordkanalen bedrivs av aktieägare och ej av NOSIUM själv.

NOSIUM ABs (publ) aktie är noterad under kortnamnet NOSIUM.

Datum 2023-08-28, kl 22:10
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!