NOSIUM presenterar datum för investerarnätverket NOSIUM Networks kommande träffar

NOSIUM AB (publ) (”NOSIUM” eller ”Bolaget”) har bjudit in sina delägare till investerarnätverket NOSIUM Network. Nätverket syftar till att ge medlemmarna möjlighet att utvecklas som investerare, få en djupare förståelse för NOSIUMs verksamhet och portföljbolag samt lära känna andra investerare. Medlemskapet är kostnadsfritt för NOSIUMs aktieägare och datumen för årets träffar presenteras nedan.

NOSIUM presenterar nedan de träffar som medlemmar i NOSIUM Network kommer bjudas in till under 2023. Alla NOSIUMs delägare är välkomna att anmäla sig men då det är begränsat antal platser kommer de med flest antal aktier vid anmälan att prioriteras. Anmälan till nedanstående nätverksträffar aviseras via pressmeddelande i god tid före varje event.

NOSIUM Network kommer under 2023 bjuda in till:

2023-09-26: VD presentation och mingel klockan 18.00 på NOSIUMs kontor
VD presenterar viktiga händelser under Q2 2023 följt av frågestund. Deltagare ges tid till mingel och nätverkande efter presentationen. NOSIUM bjuder på lättare middag och dryck.
Anmälan är öppen och görs via denna länk: nosium.com/anmalan

2023-10-17: Burgers and E-sports kväll 18.00 på Kappa Bar
En kväll för dig som gillar eller vill lära dig mer om investeringar i e-sport. Kvällen anordnas i samarbete med NOSIUMs portföljbolag Fantas-E och äger rum på Kappa Bar på Sveavägen i centrala Stockholm. Deltagare välkomnas 18.00 för mingel för efterföljande middag och presentation av en av världens snabbast växande sporter: E-sport. Information om nuläge och marknadspotential samt intressanta investeringsvinklar presenteras. NOSIUM bjuder på middag och dryck.
SAVE THE DATE: Anmälan öppnar 27 september.

2023-11-29: Julbord klockan 18.00 i centrala Stockholm
VD presenterar viktiga händelser under Q3 2023 och ger sin syn på verksamhetsåret 2024. VDar från utvalda portföljbolag är på plats och deltagare ges tid till mingel och nätverkande.
SAVE THE DATE: Anmälan öppnar 18 oktober.

2024-01-12 till 2023-01-14: NOSIUM Network Weekend @ Framgångsgården
Vi ses på Framgångsgården på fredag 19.00 och inleder med en middag. Vi har ett spännande schema med föreläsare och presentationer av investeringscase under helgen. Vi får tid till nöjen, bad och nätverkande i natursköna Hävla. NOSIUM bjuder på måltider, dryck, aktiviteter och boende.
SAVE THE DATE: Anmälan öppnar 30 november.

Utöver ovanstående kommer mindre träffar att anordnas på NOSIUMs huvudkontor i Stockholm där inbjudningar ges till deltagare som närvarat på tidigare nätverksträffar. Anmälan till ovanstående träffar aviseras via pressmeddelande i god tid före varje event.

Om NOSIUM Network

Vad förväntas av dig som medlem?
Du har inga förpliktelser– varken när det gäller investeringar eller engagemang. Om du vill bli en bättre investerare och vill bredda ditt kontaktnät samtidigt som du gör skillnad för framtidens entreprenörer har du däremot goda möjligheter att vara med och bidra med erfarenhet och engagemang på våra nätverksträffar samtidigt som du får en djupare inblick i NOSIUMs verksamhet.

Vad kostar det och vem kan bli medlem?
Medlemskapet är gratis för alla delägare i NOSIUM. Vill du få information om kommande träffar anmäler du din e-post via nosium.com/nosium-network

NOSIUM ABs (publ) aktie är noterad under kortnamnet NOSIUM.

Datum 2023-08-30, kl 16:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!