NOSIUM Network bjuder in till verksamhetsuppdatering och mingel den 26 september 2023 klockan 17.30 i Stockholm

NOSIUM AB (publ) (”NOSIUM” eller ”Bolaget”) har bjudit in sina delägare till investerarnätverket NOSIUM Network. Nästa träff genomförs nu på tisdag den 26 september 2023 klockan 17.30 i Infront Direkt Studios lokaler på Kungsgatan 33 i Stockholm. Deltagare bjuds på lättare middag, dryck och en presentation av NOSIUMs VD Daniel Ehdin efterföljt av frågestund och mingel. Anmälan görs via nosium.com/anmalan.

NOSIUM har haft ett utmanande och händelserikt första halvår 2023. Mot bakgrund av det samt att ge delägare en bättre bild av framtiden bjuder NOSIUM in till en presentation av de nya målsättningarna samt en verksamhetsuppdatering tisdagen den 26 september 2023. Delägare välkomnas från 17.30 till Infront Direkt Studios lokaler i Stockholm. Presentationen börjar 18.00 och efterföljs av frågestund från aktieägare och mingel. Delägare som önskar delta på plats anmäler sig via nosium.com/anmalan. Observera att det endast finns ett fåtal lediga platser kvar och principen först till kvarn tillämpas.

Var: Nätverksträff i Infront Direkt Studios lokaler på Kungsgatan 33, 2tr, i Stockholm.
När: Tisdagen den 26 september 2023, 17.30 - 20.00. Presentationen börjar 18.00 och tar cirka 20 minuter.
Kostnad: Gratis för NOSIUMs aktieägare
OSA: Senast idag, den 22 september via formuläret på: nosium.com/anmalan

”Trots rådande marknadsläge och utvecklingen på aktiemarknaden bedömer jag att vi har många ljusglimtar under 2023 och 2024. Affärsklimatet är extra svårnavigerat just nu men trots det har vi fler möjliga transaktioner och affärer än någonsin. Jag uppmanar dig som aktieägare som är nyfiken på våra planer och få en bättre bild av våra utsikter kommande kvartalen att närvara på tisdag tillsammans med andra investerare och delägare i NOSIUM. Ser fram emot att få träffa dig på plats”, säger Daniel Ehdin, VD på NOSIUM.

Presentationen kommer filmas och publiceras på nosium.com den 27 september och därmed kunna ses av de delägare som ej har möjlighet att närvara.

Om NOSIUM Network
Nätverket syftar till att ge medlemmarna möjlighet att utvecklas som investerare, få en djupare förståelse för NOSIUMs verksamhet och portföljbolag samt lära känna andra investerare.

Vad förväntas av dig som medlem?
Du har inga förpliktelser– varken när det gäller investeringar eller engagemang. Om du vill bli en bättre investerare och vill bredda ditt kontaktnät samtidigt som du gör skillnad för framtidens entreprenörer har du däremot goda möjligheter att vara med och bidra med erfarenhet och engagemang på våra nätverksträffar samtidigt som du får en djupare inblick i NOSIUMs verksamhet.

Vad kostar det och vem kan bli medlem?
Medlemskapet är gratis för alla delägare i NOSIUM. Vill du få information om kommande träffar anmäler du din e-post via nosium.com/nosium-network

NOSIUM ABs (publ) aktie är noterad under kortnamnet NOSIUM

Datum 2023-09-22, kl 08:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!