NOSIUM bjuder in till den andra NOSIUM Network träffen 2023

NOSIUM AB (publ) (”NOSIUM” eller ”Bolaget”) bjuder in delägare till nästa NOSIUM Network träff den 25 maj 2023. NOSIUM bjuder in ett begränsat antal delägare till en middag på NOSIUMs kontor i centrala Stockholm. Medlemskapet och träffarna är kostnadsfria för NOSIUMs aktieägare. Länk till anmälan finns i pressmeddelandet.

NOSIUM har bjudit in sina delägare till investerarnätverket NOSIUM Network. Nätverket syftar till att ge medlemmarna möjlighet att utvecklas som investerare, få en djupare förståelse för Bolagets verksamhet och portföljbolag samt lära känna andra investerare. Alla NOSIUMs delägare är välkomna att anmäla sig. Begränsat antal platser så principen “först till kvarn” tillämpas,

Välkommen till NOSIUMs kontor klockan 18.00 den 25 maj då vi först bekantar oss över en fördrink och tilltugg. Därefter avnjuts en italiensk buffé med tillhörande viner och alkoholfria alternativ samtidigt som NOSIUMs VD berättar mer om planerna för 2023. VDar till utvalda portföljbolag kommer vara närvarande och berätta mer om deras framsteg och vi ges möjlighet att mingla och nätverka. Varmt välkommen!

Vad: Middag på NOSIUMs kontor med presentation av VD, Daniel Ehdin samt mingel och nätverkande.
När: 25 maj 2023, 18.00 - 20.00.
Kostnad: Gratis för NOSIUMs aktieägare.
OSA: Senast den 22 maj via formuläret på: nosium.com/anmalan

Vad förväntas av dig som deltagare på NOSIUM Networks investerarträffar?
Du har inga förpliktelser – varken när det gäller investeringar eller engagemang. Om du vill bli en bättre investerare och vill bredda ditt kontaktnät samtidigt som du gör skillnad för framtidens entreprenörer har du däremot goda möjligheter att vara med och bidra med erfarenhet och engagemang på våra nätverksträffar.

Vad kostar det och vem kan bli medlem?
Medlemskapet är gratis och enda kravet är att du är delägare i NOSIUM. Vill du få information om kommande träffar anmäler du din e-post via nosium.com/nosium-network

Läs mer om NOSIUMs innehav på: nosium.com/var-aktieportfolj

NOSIUM ABs (publ) aktie är noterad under kortnamnet NOSIUM.

Datum 2023-05-15, kl 13:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!