NOSIUM avger verksamhetsuppdatering för portföljbolaget IR-Partner

NOSIUM AB (publ) (”NOSIUM”) förvärvade i mars 2023 en majoritetspost i investor relations bolaget IR-Partner Nordic AB (”IRP” eller ”Bolaget”). Bolaget har sedan dess exekverat på den nya strategin som under förvärvsprocessen utvecklats tillsammans med NOSIUM. Bolaget har utvecklats väl sedan mars och målsättningen är att redan i år erbjuda ett komplett utbud av IR tjänster till noterade och onoterade företag.

NOSIUM investerar i entreprenörer och investor relations bolaget IR-Partner Nordic AB antog under förvärvsprocessen en ny strategi där fokus de kommande åren kommer vara att bygga en marknadsledande aktör inom IR tjänster riktade mot noterade- och onoterade bolag. Strategin bygger på att skapa ett resultatinriktat tjänsteutbud baserat på NOSIUMs styrelse och Bolagets kunders erfarenheter från IR-arbete i noterad och onoterad miljö. Nu exekverar bolaget på den nya strategin och har i samband med det bytt namn från Diaz Agency Group till IR- Partner Nordic samt lanserat sin nya hemsida ir-partner.se.

Bolaget har utvecklat ett resultatinriktad tjänsteutbud där de genom anställda och samarbetspartners kan erbjuda alla relevanta delar för en effektiv IR kommunikation. Tjänsterna innefattar kommunikation, analys, marknadsföring, ägarspridning mm. IRP har haft en stark inledning på 2023 där NOSIUMs förväntan på tillväxt, baserat på den nya strategin, är hög för H2 2023 och framåt. Flera nya tjänsteområden och produkter avses lanseras under 2023 som förväntas förbättra omsättning och resultat men även öka attraktiviteten för noterade företag att anlita IR-Partner som en del av deras kommunikationsstrategi.

Med de planer som NOSIUM och våra nuvarande portföljbolag har för 2023 och 2024 kommer synlighet och IR åtgärder vara en viktig del i framgången och tillsammans med IR Partner har vi lagt en mycket attraktiv plan för kommande år. Efter att ha agerat bollplank och strategiskt stöd till till IR-Partners team känner jag mig mycket hoppfull att detta är grunden till en framtida storspelare inom marknad- och IR kommunikation.” säger Daniel Ehdin, VD på NOSIUM AB (publ).

”Jag är förhoppningsfull över vad vi tillsammans med NOSIUM har planerat för IR-Partners kommande framtid. 2023 ser redan ut att bli ett starkt år och jag kommer att arbeta stenhårt för att leverera maximal tillväxt under 2023 och 2024, säger Simon Diaz, VD på IR-Partner Nordic AB.

Kort om IR-Partner Nordic AB
IR-Partner grundades 2022 för att hjälpa noterade och onoterade börsbolag att nå ut till en bred fokusgrupp av investerare. Affärsidén är att vara en resultatinriktad fullservice IR-byrå för noterade och onoterad företag. Läs mer om IR-Partner på: ir-partner.se

Läs mer om NOSIUMs innehav på: nosium.com/var-aktieportfolj

NOSIUM ABs (publ) aktie är noterad under kortnamnet NOSIUM.

Datum 2023-08-08, kl 10:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!