Nordic LEVEL Group inleder samarbete med svensk internationell industrikoncern genom dotterbolaget Corepart

Det bekräftade tilldelningsbeslutet avser uppdrag om perimeterskydd och digitala säkerhetslösningar som tjänst. Corepart AB har sedan tidigare stor erfarenhet av dessa segmentet och skördar stor framgång med sin tjänstefierade (SaaS) affärsmodell. Uppdraget ligger helt i linje med koncernens strategi att leverera tjänster till kritisk infrastruktur och samhällsviktiga verksamheter genom att kombinera flera av koncernens olika förmågor.

“Väldigt roligt att få denna strategiskt viktiga affär av en så välrenommerad koncern. Det är en ynnest att få möjlighet att jobba tillsammans med en verksamhet som finns etablerad globalt, med en imponerande tjänste- och produktportfölj och ett bolag som fortsätter att bygga vidare på sin rika historia. Det är precis denna typ av kunder vi vill jobba med där vi tillsammans kan bygga ett partnerskap och utveckla tjänsterna över tid”, säger Jalal Anabtawi, VD på Corepart AB.

För mer information, vänligen kontakta:

Jalal Anabtawi
VD, Corepart AB, en del av Nordic LEVEL Group

E-post: jalal.anabtawi@corepart.se

Datum 2023-09-04, kl 16:39
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!