LEVEL Advisory tecknar ramavtal med Aros Bostad

Avtalet ger Aros Bostad tillgång rådgivning och aktivt stöd genom LEVEL Advisorys kompetens och långa erfarenhet från polisiära och militära specialenheter samt säkerhetspositioner inom näringslivet. Advisory erbjuder bland annat bakgrundskontroller, utredningar, omvärldsbevakningar, analyser, säkerhetsutbildningar, incident- och krishantering.

Aros bostäder, verksamma sedan 2006, förvärvar och utvecklar fastigheter i syfte att skapa moderna, funktionella och hållbara bostäder i attraktiva geografiska lägen. Bolaget finns etablerat i Stockholm och Uppsala och har som mål att år 2025 ha en produktionsvolym på 1200 – 1400 bostäder i pågående produktion.

“Vi är glada över att ha tecknat ett ramavtal med Aros Bostäder. Det påvisar att vi framgångsrikt bedriver vår inriktning på att leverera högkvalitativ säkerhetsrådgivning till fastighetsbranschen. Avtalet omfattar en rad viktiga områden bland annat kris-, risk- och incidenthantering samt bakgrunds- och bolagskontroller. Samarbetet med Aros stärker vår ställning som en pålitlig partner inom säkerhetsrådgivning och är ytterligare ett kvitto på att vi erbjuder relevanta och kvalitativa tjänster”, säger Martin Börsvik, CEO på LEVEL Advisory.

För mer information, vänligen kontakta:

Martin Börsvik
CEO, LEVEL Advisory

E-post: martin.borsvik@nordiclevelgroup.com
Tel: +46 8 620 82 00

Datum 2024-03-22, kl 15:59
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!