Lokal närvaro möjliggör helhetsaffär utmed E4:an

I en samlad överenskommelse har parterna nu kommit överens om att:

  • utöka ytan på motellet i Värnamo med cirka 50 procent, en ökning som främst består av familjerum
  • en utökning av yta och erbjudande, där motellet kommer att hyra en del i den nya kontorsfastigheten som Nivika uppför på Bredasten, för gym- och relaxanläggning för sina gäster
  • Nivika förvärvar fastigheten Berghem 1:28 i Ljungby där motellverksamheten bedrivs, även denna fastighet ligger utmed E4:an på bästa läge

Hela överenskommelsen omfattar ett årligt hyresvärde om 13,3 miljoner kronor och har en genomsnittlig avkastning på drygt 8 procent. Finansiering sker via bank och egna medel. Total investering uppgår till cirka 150 miljoner kronor.

- Vi är glada att kunna fortsätta växa och komplettera Nivikas bestånd med dessa strategiskt rätt placerade fastigheter belägna utmed E4:an. Genom vår lokala närvaro och täta dialog med hyresgästen kan vi skapa helhetsaffärer som denna, säger Sverker Källgården, VD för Nivika.

Datum 2024-06-28, kl 14:46
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!