Nischer Properties AB häver avtal om försäljning av utvecklingsprojekt i Göteborg

MAR

Nischer Properties AB (”Nischer” eller ”Bolaget”) har beslutat att häva avtal om försäljning av utvecklingsprojekt i Säve, Göteborg.

Såsom Bolaget tidigare offentliggjort, den 23 november 2023, ingick Nischer ett avtal om att sälja Bolagets utvecklingsprojekt i Säve, Göteborg. Tillträde skulle ha skett i slutet av mars 2024. Köparen har dock på grund av bristande betalningsförmåga inte fullgjort sina betalningar, och således inte fullföljt sina förpliktelser enligt avtalet. Med anledning därav har Nischer beslutat att häva avtalet.

Genom hävningen har erhållen handpenning förverkats och tillfallit Nischer. Nischer är vidare berättigad till att kräva ersättning för den skada som köparens avtalsbrott orsakar Nischer.

För ytterligare information vänligen kontanta VD, Samuel Beckstrand, samuel@nischer.se.

Nischer Properties är ett nationellt fastighetsutvecklingsbolag som fokuserar på utveckling av nischade konceptboenden i tillväxtregioner. Väl genomtänkta lösningar som enkelt kan anpassas för var projekts unika förutsättningar banar väg för en smidig process, ett stabilt resultat och bostäder där människor trivs, umgås och utvecklas. Nischers aktie är noterad för handel på Nordic SME.

Denna information är sådan information som Nischer Properties är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 2024-04-19 13:40 CEST.

Datum 2024-04-23, kl 13:40
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!