Nischer Properties AB har idag ingått avsiktsförklaring om att avyttra förvaltningsfastigheter

Nischer Properties AB (”Nischer”) har idag tecknat en avsiktsförklaring med Krona Public Real Estate AB (publ) (”Krona”) som ingåtts som en del av en större affär där Nischer ska sälja samtliga sina förvaltningsfastigheter i Härnösand, Luleå och Östersund. Fastigheterna avses säljas för bedömt marknadsvärde enligt oberoende värdering. Köpeskillingen kommer bestå av nyemitterade aktier i Krona. Parterna avser att ingå bindande aktieöverlåtelseavtal under perioden mars-april 2024.

Krona har genom pressmeddelande den 1 mars 2024 offentliggjort den ingångna avsiktsförklaringen.

För ytterligare information vänligen kontanta VD, Samuel Beckstrand, samuel@nischer.se.

Nischer Properties är ett nationellt fastighetsutvecklingsbolag som fokuserar på utveckling av nischade konceptboenden i tillväxtregioner. Väl genomtänkta lösningar som enkelt kan anpassas för var projekts unika förutsättningar banar väg för en smidig process, ett stabilt resultat och bostäder där människor trivs, umgås och utvecklas. Nischers aktie är noterad för handel på Nordic SME.

Datum 2024-03-01, kl 12:15
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!