KOMMUNIKÉ FRÅN EXTRA BOLAGSSTÄMMA I

MARKN.

NISCHER PROPERTIES AB (PUBL) DEN 21 FEBRUARI 2024

Extra bolagsstämma med aktieägarna i Nischer Properties AB (publ) (”Bolaget”) har hållits den 21 februari 2024. Vid den extra bolagsstämman fattades bland annat de beslut som framgår nedan, med erforderlig majoritet.

Val av ny styrelseledamot och beslut om arvode

Extra bolagsstämman beslutade att välja Alexander Papaconstantinou till ordinarie styrelseledamot, för tiden intill slutet av nästa årsstämma. Beslutet fattades mot bakgrund av att vakans uppkommit i styrelsen.

Vidare beslutade extra bolagsstämman att den nya ledamoten erhåller arvode för sitt arbete i styrelsen proportionerligt i förhållande till mandattidens längd.

Alexander Papaconstantinou är grundare av och styrelseledamot i A-P Global AB och A-P Production AB, och är styrelseledamot i Senic Invest AB. Alexander Papaconstantinou är oberoende i förhållande till Nischer Properties AB (publ), dess ledning och dess större aktieägare.

För mer detaljerad information och fullständiga förslag avseende beslutens innehåll hänvisas till kallelsen till extra bolagsstämman, vilken finns tillgänglig på Bolagets hemsida, www.nischer.se.

För ytterligare information, vänligen kontakta VD, Samuel Beckstrand, samuel@nischer.se.

Om Nischer Properties
Nischer Properties är ett nationellt fastighetsutvecklingsbolag som fokuserar på utveckling av nischade konceptboenden i tillväxtregioner. Väl genomtänkta lösningar som enkelt kan anpassas för var projekts unika förutsättningar banar väg för en smidig process, ett stabilt resultat och bostäder där människor trivs, umgås och utvecklas. Nischers aktie är noterad för handel på Nordic SME.

Datum 2024-02-21, kl 11:40
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!